امروز : دوشنبه، ۲۳ مهر، ۱۳۹۷

آزمون سراسری مقطع کارشناسی ناپیوسته

هفته آخر شهریور ماه 95

شنبه 95/07/3 یکشنبه 95/07/4 دوشنبه 95/07/5 ، سه شنبه 95/07/6

قابل توجه پذیرفته شدگان در مقاطع کارشناسی پیوسته نیمسال اول 96-95    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۸ تیر، ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجویان عزیز؛                                                                                                                                     تاریخ ابلاغ:18/03/1395
به منظور جمع‌آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی، در سامانه صندوق رفاه دانشجویان؛ امکان ثبت تقاضای وام‌های دانشجوئی در سیستم اتوماسیون فاز 2 برقرار شده است. لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت‌نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی، خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 01/04/1395 لغایت 30/05/95 برای نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 اقدام لازم به عمل آید.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۱ تیر، ۱۳۹۵
اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی

گروه کامپیوتر دانشگاه حکیمان درنظر دارد کارگاه‌های زیر را با اعطاء گواهی حضور در کارگاه برگزار نماید:

1-کارگاه آموزشی «بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌روی دانش‌آموختگان رشته کامپیوتر»، در مورخه 29 فروردین‌ماه 1395 از ساعت 10:30 لغایت 12:30.

2-کارگاه آموزشی «طراحی وب‌سایت به روش آسان»، در مورخه‌های 5 و 7 اردیبهشت‌ماه 1395 از ساعت 9 لغایت 12.

از علاقمندان دعوت می‌شود جهت ثبت‌نام به جناب آقای خرمی (واحد انفورماتیک) مراجعه فرمایند.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۰ اسفند، ۱۳۹۴