امروز : پنجشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۷

امروز : پنجشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۷
کلاسهای آموزشی

قابل توجه کلیه دانشجویان :

با توجه به نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی ضمن تبریک سال جدید  به اطلاع می رساند کلیه کلاسهای آموزشی روزهای 25-26-27 اسفند برگزار نخواهد شد.

کلاسهای آموزشی    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۲۵ اسفند، ۱۳۹۴
اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی

گروه کامپیوتر دانشگاه حکیمان درنظر دارد کارگاه‌های زیر را با اعطاء گواهی حضور در کارگاه برگزار نماید:

1-کارگاه آموزشی «بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌روی دانش‌آموختگان رشته کامپیوتر»، در مورخه 29 فروردین‌ماه 1395 از ساعت 10:30 لغایت 12:30.

2-کارگاه آموزشی «طراحی وب‌سایت به روش آسان»، در مورخه‌های 5 و 7 اردیبهشت‌ماه 1395 از ساعت 9 لغایت 12.

از علاقمندان دعوت می‌شود جهت ثبت‌نام به جناب آقای خرمی (واحد انفورماتیک) مراجعه فرمایند.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۰ اسفند، ۱۳۹۴
آخرین مهلت تحویل پروپزال

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی

آخرین مهلت تحویل پروپزال تا مورخه 94/12/24 به قسمت رابط کل گروهها (خانم جوادی ) می باشد .

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیمان

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    چهارشنبه، ۱۹ اسفند، ۱۳۹۴