امروز : پنجشنبه، ۴ خرداد، ۱۳۹۶

خروج مدير

امروز : پنجشنبه، ۴ خرداد، ۱۳۹۶
تمدید ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام در  دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 در تمامي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غير دولتي  و علمي- دانشجويي كشور مي‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (95/10/7) براي ثبت نام اقدام ننموده‌اند، می توانند تا روز شنبه مورخ95/10/11 نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند؛ لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و اصلاحات دفترچه مذكور وفراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز، به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.

تمدید ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    چهارشنبه، ۸ دی، ۱۳۹۵
کسری مدارک
قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته حسابداری ورودی بهمن 92 و رشته های مدیریت بازرگانی و حسابداری ورودی مهر 93 :

جهت دریافت نامه کسری مدارک (تأییدیه و ریزنمرات مقطع تحصیلی کارشناسی و کاردانی) تا تاریخ 15/10/95 به واحد آموزش مؤسسه مراجعه نمایند.

کسری مدارک    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    یکشنبه، ۵ دی، ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجویان عزیز؛
به منظور جمع‌آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی، در سامانه صندوق رفاه دانشجویان؛ امکان ثبت تقاضای وام‌های دانشجوئی در سیستم اتوماسیون فاز 2 برقرار شده است. لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت‌نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 25/09/1395 لغایت 10/11/95 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 اقدام لازم به عمل آید.
تاریخ ابلاغ 5-10-95

پورتال دانشجويي صندوق رفاه

زمانبندی دفاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حسابداری

استاد راهنما

استاد مشاور

استاد داور

موضوع

تاریخ ارائه

ساعت ارائه

1

حامد شریفان

دکتر قدیری مقدم

دکتر سعیدی

دکتر لطفعلی پور

بررسی رابطه جریان نقد آزاد، کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

02-95-10

9

2

ابوالفضل نامور

دکتر قدیری مقدم

دکتر موسوی

دکتر لطفعلی پور

بررسی ارتباط بین انعطاف پذیری مالی، حساسیت سرمایه گذاری و عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

02-95-10

10

3 جواد عسکری زاده دکتر قدیری مقدم دکتر لطفعلی پور دکتر طالبی بررسی تأثیر فرصتهای سرمایه گذاری و جریان های نقدی بر خط مشی های بدهی و تقسیم سود شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران 95-10-09 8

زمانبندی دفاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حسابداری    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۳۰ آذر، ۱۳۹۵
ثبت نام کارشناسی ارشد

ثبت‌نام براي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1396 از روز چهارشنبه مورخ 95/10/1 آغاز و در روز سه شنبه مورخ 95/10/7 پايان مي‌پذيرد. لازم به تاكيد است كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام خواهد پذيرفت.

علاقه مندان به تحصيل در دوره هاي تحصيلات تكميلي مي بايست، ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت نام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان (مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون كه در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار دارد)، در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند به عنوان داوطلب مقطع كارشناسي ارشد حداكثر در دو رشته امتحاني (رشته امتحاني اول و رشته امتحاني دوم طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام) متقاضي ثبت نام شوند

ثبت نام کارشناسی ارشد    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۵ آذر، ۱۳۹۵