امروز : پنجشنبه، ۲۹ شهریور، ۱۳۹۷

امروز : پنجشنبه، ۲۹ شهریور، ۱۳۹۷
ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: آموزش   چهارشنبه، ۱۴ شهریور، ۱۳۹۷

قابل توجه (دانشجویان محترم) اساتید ارجمند

ارتقاء کیفیت آموزشی در هر دانشگاه و موسسه آموزش عالی هدف اصلی اساتید و مدیریت آموزشی با مشارکت مدیران گروه آموزشی میسر است در همین راستا رعایت نکات ذیل برای بهبود کیفیت آموزشی مؤثر و مفید خواهد بود.

1. نوشتن مقاله تحقیقی و پژوهشی در مقطع کارشناسی ارشد جهت اخذ نمره کامل پایان نامه الزامی است اما در سایر موارد، تدوین مقاله برای دانش آموختگی الزامی نیست.
  2. با توجه به بخش نامه و دستورالعمل های آموزشی، در آغاز هر نیمسال تحصیلی در تدریس هر واحد درسی از جانب اساتید ارجمند منبع اصلی و منابع فرعی مطابق سرفصل های تعیین شده در دستورالعمل های آموزشی اعلام می‏گردد لذا از تقریر و ارائه جزوه به عنوان منبع اصلی خودداری گردد.
  3. در جنب منابع اصلی و منابع فرعی اساتید محترم می توانند آثار تالیفی و پژوهشی خود را هم معرفی نمایند اما دانشجویان در خرید و مطالعه و پژوهش به عنوان منابع .
  4. اساتید ارجمندی که به عنوان استاد راهنما برای رشته های مختلف از جانب شورای تحصیلات تکمیلی معین می شوند، مؤسسه حکیمان انتظار دارد که برای رعایت ساختار و محتوای علمی پایان نامه ها از جانب استاد راهنما و مشاور محترم در بازه زمانی که برای دانشجویان مشخص می شود راهنمایی و ارشادات لازم بی دریغ انجام پذیرد تا پایان نامه هایی تدوین گردد که گره گشای مسائل اجتماعی و اقتصادی جامعه باشد.
  5. درخواست ترجمه متون خارجی در حد وسع و توانایی علمی دانشجو می تواند سبب ارتقاء کیفیت آموزشی گردد اما الزامی برای فراغت یا گذراندن واحد درسی مربوط به رشته خاص تلقی نمی‏شود.

اطلاعیه    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۶ شهریور، ۱۳۹۷
جناب آقای دکتر بهرام زاده:
درگذشت مادر گرامیتان را به جنابعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

ریاست و کارکنان موسسه آموزش عالی حکیمان

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۱ شهریور، ۱۳۹۷
شماره تلفن واحدهای موسسه

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند شماره تلفنهای جدید موسسه آموزش عالی حکیمان به شرح ذیل می باشد:

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: News   سه شنبه، ۹ مرداد، ۱۳۹۷
جشن دانش آموختگی

جشن دانش آموختی سال 97

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   دوشنبه، ۱۱ تیر، ۱۳۹۷