امروز : پنجشنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۹۷

امروز : پنجشنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۹۷
نظام وظیفه عمومی

قابل توجه دانشجویان گرامی
آخرین مهلت برای درخواست معافیت تحصیلی برای دانشجویان سال های گذشته 97/6/31 می باشد. در صورتی که برای درخواست معافیت تحصیلی اقدام ننموده اید به مسئول نظام وظیفه  (آقای خرمی) مراجعه نمایید.

واحد آموزش 97/06/23

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    جمعه، ۲۳ شهریور، ۱۳۹۷
اطلاعیه امور مالی

قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به شروع زمان انتخاب واحد نیمسال اول 98-97 لازم است کلیه دانشجویان پس از واریز مبلغ زیر جهت انتخاب واحد خود اقدام نمایند.
کاردانی وکارشناسی:5/000/000ریال
کارشناسی ارشد:10/000/000ریال.

با تشکر
حسابداری
97/06/15

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعیه امور مالی   پنجشنبه، ۱۵ شهریور، ۱۳۹۷
برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول 98-97

برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول 98-97    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   پنجشنبه، ۱۵ شهریور، ۱۳۹۷
ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: آموزش   چهارشنبه، ۱۴ شهریور، ۱۳۹۷

قابل توجه (دانشجویان محترم) اساتید ارجمند

ارتقاء کیفیت آموزشی در هر دانشگاه و موسسه آموزش عالی هدف اصلی اساتید و مدیریت آموزشی با مشارکت مدیران گروه آموزشی میسر است در همین راستا رعایت نکات ذیل برای بهبود کیفیت آموزشی مؤثر و مفید خواهد بود.

1. نوشتن مقاله تحقیقی و پژوهشی در مقطع کارشناسی ارشد جهت اخذ نمره کامل پایان نامه الزامی است اما در سایر موارد، تدوین مقاله برای دانش آموختگی الزامی نیست.
  2. با توجه به بخش نامه و دستورالعمل های آموزشی، در آغاز هر نیمسال تحصیلی در تدریس هر واحد درسی از جانب اساتید ارجمند منبع اصلی و منابع فرعی مطابق سرفصل های تعیین شده در دستورالعمل های آموزشی اعلام می‏گردد لذا از تقریر و ارائه جزوه به عنوان منبع اصلی خودداری گردد.
  3. در جنب منابع اصلی و منابع فرعی اساتید محترم می توانند آثار تالیفی و پژوهشی خود را هم معرفی نمایند اما دانشجویان در خرید و مطالعه و پژوهش به عنوان منابع .
  4. اساتید ارجمندی که به عنوان استاد راهنما برای رشته های مختلف از جانب شورای تحصیلات تکمیلی معین می شوند، مؤسسه حکیمان انتظار دارد که برای رعایت ساختار و محتوای علمی پایان نامه ها از جانب استاد راهنما و مشاور محترم در بازه زمانی که برای دانشجویان مشخص می شود راهنمایی و ارشادات لازم بی دریغ انجام پذیرد تا پایان نامه هایی تدوین گردد که گره گشای مسائل اجتماعی و اقتصادی جامعه باشد.
  5. درخواست ترجمه متون خارجی در حد وسع و توانایی علمی دانشجو می تواند سبب ارتقاء کیفیت آموزشی گردد اما الزامی برای فراغت یا گذراندن واحد درسی مربوط به رشته خاص تلقی نمی‏شود.

اطلاعیه    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۶ شهریور، ۱۳۹۷