امروز : پنجشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۷

امروز : پنجشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۷
کانال اطلاع رسانی

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند از تاریخ 9 اردیبهشت 97 کانال اطلاع رسانی تلگرام متوقف شده است . لذا جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه ها به کانال اطلاع رسانی موسسه در پیام رسان ایتا مراجعه نمایید.

کانال اطلاع رسانی    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    یکشنبه، ۹ اردیبهشت، ۱۳۹۷
اطلاعیه انجمن های علمی دانشجویی
قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
علی رغم اطلاع رسانی در آذر و دی ماه سال 1396 برای تشکیل انجمن های علمی دانشجویی در پایان بهمن ماه از میان 16  رشته علمی و آموزشی فقط رشته روانشناسی با همت دانشجویان علاقه مند ، گرد همایی رشته مذکور انجام شد و 7 نفر به عنوان اعضای اصلی و علی البدل انجمن علمی انتخاب شد.
موسسه آموزش عالی حکیمان انتظار دارد که در همه رشته های آموزشی ( حسابداری ، مدیریت ، بانکداری ، کامپیوتر ، بیمه، امور اداری ) این امر پسندیده انجام گیرید چون که اهداف انجمن های علمی سبب ایجاد زمینه ای برای شکوفایی استعداد ها ی علمی دانشجویان و تقویت فضای علمی موسسه خواهد شد و همچنین منجر به ترویج فرهنگ کار گروهی و هم اندیشی خواهد گشت لذا از همه علاقه مندان در مقاطع ارشد و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته انتظار می رود که تا پایان اردیبهشت ماه با تبلیغ و ترغیب سایر دانشجویان تا روز چهارشنبه 1397/02/26برای انتخاب اعضای انجمن های علمی در ساختمان شماره یک ساعت 17  حضور به هم رسانند.
موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد – امور دانشجویی

کانال اطلاع رسانی

کانال اطلاع رسانی دانشگاه  در پیام رسان ایتا به آدرس:
برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه ها عضو شوید.

کانال اطلاع رسانی    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    دوشنبه، ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان عزیز؛                                                                                           تاریخ ابلاغ:11/11/1396

به منظور جمع‌آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی، در سامانه صندوق رفاه دانشجویان؛ امکان ثبت تقاضای وام‌های دانشجوئی در سیستم اتوماسیون فاز 2 برقرار شده است. لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت‌نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 14/12/1396 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 اقدام لازم به عمل آید.

1-   وارد سایت http://bp.swf.ir  شوید.

2-    ورود به سامانه پرتال  فاز 2

3-   پس از ورود به پرتال، نام کاربری و کلمه عبور را که شماره ملی با اعمال خط تیره می‌باشد را وارد نمائید.

4-    پس از ورود به صفحه پرتال؛ رمز خود را تغییر دهید تا بتوانید قسمتهای مختلف را رؤیت نمائید.

5-    انتخاب گزینه " درخواست وام "  / انتخاب نوع وام درخواستی(شهریه غیرانتفاعی)

6-    ثبت درخواست

*تذکر : درصورتيکه نام کاربري و رمز عبور شما صحيح نمي باشد با اداره رفاه دانشگاه محل تحصيل خود (خانم سپهرمنش- طبقه سوم 32289644-058 ) تماس حاصل نماييد.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۱۰ بهمن، ۱۳۹۶
ثبت نام بدون کنکور

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    چهارشنبه، ۴ بهمن، ۱۳۹۶