امروز : یکشنبه، ۲۶ آذر، ۱۳۹۶

امروز : یکشنبه، ۲۶ آذر، ۱۳۹۶
قابل توجه دانشجویان عزیز؛
به منظور جمع‌آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی، در سامانه صندوق رفاه دانشجویان؛ امکان ثبت تقاضای وام‌های دانشجوئی در سیستم اتوماسیون فاز 2 برقرار شده است. لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت‌نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 25/09/1395 لغایت 10/11/95 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 اقدام لازم به عمل آید.
تاریخ ابلاغ 5-10-95

پورتال دانشجويي صندوق رفاه

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    یکشنبه، ۵ دی، ۱۳۹۵
زمانبندی دفاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حسابداری

استاد راهنما

استاد مشاور

استاد داور

موضوع

تاریخ ارائه

ساعت ارائه

1

حامد شریفان

دکتر قدیری مقدم

دکتر سعیدی

دکتر لطفعلی پور

بررسی رابطه جریان نقد آزاد، کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

02-95-10

9

2

ابوالفضل نامور

دکتر قدیری مقدم

دکتر موسوی

دکتر لطفعلی پور

بررسی ارتباط بین انعطاف پذیری مالی، حساسیت سرمایه گذاری و عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

02-95-10

10

3 جواد عسکری زاده دکتر قدیری مقدم دکتر لطفعلی پور دکتر طالبی بررسی تأثیر فرصتهای سرمایه گذاری و جریان های نقدی بر خط مشی های بدهی و تقسیم سود شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران 95-10-09 8

زمانبندی دفاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حسابداری    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۳۰ آذر، ۱۳۹۵
ثبت نام کارشناسی ارشد

ثبت‌نام براي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1396 از روز چهارشنبه مورخ 95/10/1 آغاز و در روز سه شنبه مورخ 95/10/7 پايان مي‌پذيرد. لازم به تاكيد است كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام خواهد پذيرفت.

علاقه مندان به تحصيل در دوره هاي تحصيلات تكميلي مي بايست، ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت نام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان (مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون كه در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار دارد)، در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند به عنوان داوطلب مقطع كارشناسي ارشد حداكثر در دو رشته امتحاني (رشته امتحاني اول و رشته امتحاني دوم طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام) متقاضي ثبت نام شوند

ثبت نام کارشناسی ارشد    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۵ آذر، ۱۳۹۵
تکمیل ظرفیت

با سلام و احترام

بدین‌وسیله به استحضار می‌رساند براساس دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور؛ این مؤسسه آماده ثبت‌نام بدون آزمون در قالب مرحله تکمیل ظرفیت در مقاطع کاردانی پیوسته(فنی و حرفه‌ای) و کارشناسی ناپیوسته؛ با تخفیفات ویژه شهریه می‌باشد. خواهشمند است اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرد.

متقاضیان محترم می‌توانند برای ثبت‌نام بدون آزمون با واحد انفورماتیک مؤسسه با شماره تلفن  32289640-058 و شماره همراه 09156427051  تماس حاصل کنند و یا مدارک ثبت‌نام خود را به آدرس بجنورد، کیلومتر5 جاده اسفراین، جاده ارکان، موسسه آموزش عالی حکیمان – واحد انفورماتیک تحویل دهند.

مقطع

رشته های موجود

آخرین مهلت ثبت‌نام

کاردانی پیوسته

حسابداری،کامپیوتر-نرم افزار، امور اداری، گرافیک

16/08/1395 الی 16/09/1395

کارشناسی ناپیوسته

حسابداری، کامپیوتر-نرم‌افزار، مدیریت بازرگانی، مدیریت بیمه، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، مهندسی اجرائی عمران، مهندسی فناوری اطلاعات-ICT، حقوق قضائی-علوم ثبتی

02/08/1395 الی 02/09/1395

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    دوشنبه، ۱ آذر، ۱۳۹۵
وام عتبات

قابل توجه دانشجویان عزیز

با عنایت به علاقمندی دانشجویان محترم دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جهت شرکت در همایش اربعین حسینی؛ وام عتبات با ارائه مدارک ذیل به کلیه متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌گردد.

مدارک لازم:

1- ارائه سند محضری

2-  تکمیل فرم تقاضای پیوست

3-  تصویر فیش واریزی بانکی جهت دریافت روادید و بیمه و یا تصویر روادید  و بیمه

دانشجویان متقاضی به واحد اداری- خانم حسن‌پور مراجعه نمایند.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    شنبه، ۲۲ آبان، ۱۳۹۵