امروز : دوشنبه، ۲۳ مهر، ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد آموزش محور در صورت تمایل

Hl,ca lp,v

آموزش محور فرم 2

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    چهارشنبه، ۱۸ اسفند، ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجویان در شرف دفاع

« قابل توجه دانشجویان در شرف دفاع از پایان نامه »

طبق مصوبات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه، آخرین تاریخ دفاع نیمسال اول هر سال تحصیلی، آخرین روز حذف و اضافه نیمسال دوم و آخرین تاریخ دفاع نیمسال دوم، سی و یک شهریور هر سال تعیین شد. لذا آخرین مهلت تحویل پایان نامه دانشجویان به گروه جهت تعیین داور، بیست روز قبل از تشکیل جلسه دفاع و آخرین مهلت ارسال مجوز دفاع به تحصیلات تکمیلی مؤسسه پانزده روز قبل از تشکیل جلسه دفاع می باشد.

قابل توجه دانشجویان در شرف دفاع    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۹ دی، ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجویان عزیز؛
به منظور جمع‌آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی، در سامانه صندوق رفاه دانشجویان؛ امکان ثبت تقاضای وام‌های دانشجوئی در سیستم اتوماسیون فاز 2 برقرار شده است. لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت‌نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجوئی، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ 25/09/1395 لغایت 10/11/95 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 اقدام لازم به عمل آید.
تاریخ ابلاغ 5-10-95

پورتال دانشجويي صندوق رفاه

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    یکشنبه، ۵ دی، ۱۳۹۵
ثبت نام کارشناسی ارشد

ثبت‌نام براي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1396 از روز چهارشنبه مورخ 95/10/1 آغاز و در روز سه شنبه مورخ 95/10/7 پايان مي‌پذيرد. لازم به تاكيد است كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام خواهد پذيرفت.

علاقه مندان به تحصيل در دوره هاي تحصيلات تكميلي مي بايست، ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت نام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان (مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون كه در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار دارد)، در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند به عنوان داوطلب مقطع كارشناسي ارشد حداكثر در دو رشته امتحاني (رشته امتحاني اول و رشته امتحاني دوم طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام) متقاضي ثبت نام شوند

ثبت نام کارشناسی ارشد    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۵ آذر، ۱۳۹۵
تکمیل ظرفیت

با سلام و احترام

بدین‌وسیله به استحضار می‌رساند براساس دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور؛ این مؤسسه آماده ثبت‌نام بدون آزمون در قالب مرحله تکمیل ظرفیت در مقاطع کاردانی پیوسته(فنی و حرفه‌ای) و کارشناسی ناپیوسته؛ با تخفیفات ویژه شهریه می‌باشد. خواهشمند است اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرد.

متقاضیان محترم می‌توانند برای ثبت‌نام بدون آزمون با واحد انفورماتیک مؤسسه با شماره تلفن  32289640-058 و شماره همراه 09156427051  تماس حاصل کنند و یا مدارک ثبت‌نام خود را به آدرس بجنورد، کیلومتر5 جاده اسفراین، جاده ارکان، موسسه آموزش عالی حکیمان – واحد انفورماتیک تحویل دهند.

مقطع

رشته های موجود

آخرین مهلت ثبت‌نام

کاردانی پیوسته