امروز : سه شنبه، ۶ تیر، ۱۳۹۶

خروج مدير

امروز : سه شنبه، ۶ تیر، ۱۳۹۶
قابل توجه دانشجویان گرامی

کلیه دانشجویان می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه تا تاریخ 25 اردیبهشت 1395 تسویه حساب مالی نموده و سپس نسبت به اخذ کارت حداکثر تا تاریخ 5 خرداد 1395 اقدام نمائید.

ضمناً تاریخ صدور کارت ورود به جلسه تمدید نخواهد شد.
با تشکر
امور مالی
1395/02/18

قابل توجه دانشجویان گرامی    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اخبار آموزش   دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۵
جشن فارغ التحصیلی
قابل توجه دانشجویان گرامی.
موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد در نظر دارد جشن فارغ التحصیلی را در ترم جاری برگزار کند. علاقه مندان میتوانند برای ثبت نام به مسئول روابط عمومی موسسه سرکار خانم قدیری مراجعه نمایید.
هزینه ثبت نام برای دانشجویان 30 هزار تومان و به ازای هر همراه مبلغ 10 هزار تومان در نظر گرفته شده است( برای کودکان زیر 6 سال نیاز به پرداخت هزینه نمی باشد).
شماره حساب برای جشن فارغ التحصیلی سال 1395   : 469376206 بانک تجارت به نام موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    چهارشنبه، ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۵
ارزشیابی اساتید

دانشجویان گرامی:

نظام ارزشيابي موسسه از امنيت بالايي برخوردار است لذا شما دانشجويان گرامي اطمينان داشته باشيد که نمرات ارزيابي شما کاملا محرمانه خواهد بود و در تصميم گيريهاي دانشگاه نقش بسزايي دارد ، لذا دعوت مي شود تا فرمهای ارزشیابی اساتید را با دفت تکمیل نمایید.

ارزشیابی اساتید    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۱۷ فروردین، ۱۳۹۵
کلاسهای آموزشی

قابل توجه کلیه دانشجویان :

با توجه به نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی ضمن تبریک سال جدید  به اطلاع می رساند کلیه کلاسهای آموزشی روزهای 25-26-27 اسفند برگزار نخواهد شد.

کلاسهای آموزشی    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    سه شنبه، ۲۵ اسفند، ۱۳۹۴
اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی

گروه کامپیوتر دانشگاه حکیمان درنظر دارد کارگاه‌های زیر را با اعطاء گواهی حضور در کارگاه برگزار نماید:

1-کارگاه آموزشی «بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌روی دانش‌آموختگان رشته کامپیوتر»، در مورخه 29 فروردین‌ماه 1395 از ساعت 10:30 لغایت 12:30.

2-کارگاه آموزشی «طراحی وب‌سایت به روش آسان»، در مورخه‌های 5 و 7 اردیبهشت‌ماه 1395 از ساعت 9 لغایت 12.

از علاقمندان دعوت می‌شود جهت ثبت‌نام به جناب آقای خرمی (واحد انفورماتیک) مراجعه فرمایند.

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه:    پنجشنبه، ۲۰ اسفند، ۱۳۹۴