امروز : پنجشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۷

جستجو پیرامون این موضوع:
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

قابل توجه دانشجویان عزیز
موسسه آموزش عالی حکیمان تا پایان مرداد 97  در روزهای شنبه ، یکشنبه و دوشنبه تعطیل می باشد.

اطلاعیه     گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   دوشنبه، ۲۵ تیر، ۱۳۹۷
پیش انتخاب واحد

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند جهت انجام انتخاب واحد نیمسال تابستان 97-96  از تاریخ 20 لغایت 24 تیر 97 با مراجعه به پرتال دانشجویی نسبت به انتخاب واحد نهایی اقدام نمایند.

پیش انتخاب واحد    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   دوشنبه، ۱۸ تیر، ۱۳۹۷
جشن دانش آموختگی

جشن دانش آموختی سال 97

گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   دوشنبه، ۱۱ تیر، ۱۳۹۷
الزامات آزمون

الزامات آزمون    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   یکشنبه، ۲۷ خرداد، ۱۳۹۷

موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد در مقاطع کاردانی و کارشناسی که لیست رشته های آن در دفترچه راهنمای بدون آزمون قیده شده است دانشجو می پذیرد.علاقه مندان می توانند با مراجعه به وب سایت سازمان سنجش و یا مراجعه حضوری به ساختمان شماره (2) موسسه آموزش عالی حکیمان واقع در خیابان امام خمینی شرقی، خیابان ملاصدرا، ملاصدرا 9 ، کوچه کاج ، پلاک 72 و با در دست داشتن مدارک تحصیلی شناسایی  جهت ثبت نام اقدام نمایند.

زمان ثبت نام:

23مرداد  لغایت 28 مرداد 95

قابل توجه داوطلبانی که در آزمون سراسری شرکت نموده و متمایل به تحصیل در رشته های بدون آزمون با سوابق تحصیلی م باشد.    گرفتن پرينت از اين مطلب  ارسال به دوستان  ارسال شده بوسیله : modir   شاخه: اطلاعيه   دوشنبه، ۲۵ مرداد، ۱۳۹۵